Yhteystiedot

Syyskokous valitsee sääntöjen mukaisesti yhdistykselle hallituksen ja puheenjohtajan hoitamaan yhdityksen toimintaa.

Alla hallituksen jäsenet vuonna 2018.

Markku Sohlman

Puheenjohtaja

Huolehtii lisäksi Reissupolun kotisivuista internetissä ja päivittelee myös Reissupolun Facebook-sivuja aika ajoin. Vaeltelu luonnossa ja harrastajateatteri ovat valokuvauksen ohella harrastuksina.

On mukana Suomen Ladun ulkoiluolsuhteita kartoittavassa valtakunnallisessa verkostossa.

Valokuvauksen harrastaja. Jäsenenä myös Mäntyharjun Kameraseurassa ja Suomen Luontovalokuvaajat ry:ssä.

Sähköposti: markku.sohlman(at)gmail.com

Puhelin: 0400-854 844

Postiosoite: Koulutie 7 As. 6A, 52700 Mäntyharju

Päivi Matilainen

Varapuheenjohtaja

Vanhustyön ammatilaisena Päivi paneutuu ikäihmisten liikunnan kehittämiseen. Tämän lisäksi Päivi toimii Leenan aisaparina talviuinnin parissa.

Sähköposti: paivi.matilainen(at)hotmail.com

Puhelin: 040-528 3764

Reino Nousiainen

Jäsen, Sihteeri

Reissupolun pitkäaikainen sihteeri, joka pitää pöytäkirjat järjestyksessä. Idearikkaana tapahtumanikkarina on useimpien Reissupolun tapahtumien ja retkien alkuunpanija ja toiminnan ylläpitäjä.

Tekstinikkari, jolta tarvittaessa saa aikaan jutun aiheesta kuin aiheesta. Tuntee paikallisen historian ja kulttuurin.

Sähköposti: reiskanousiainen(at)gmail.com

Puhelin:  0400-199 501

Postiosoite: Keskustie 14 As. 10, 52700 Mäntyharju.

Jorma Mäkinen

Jäsen, Taloudenhoitaja, jäsensihteeri

Peruslatulainen, joka on ollut vahvana rakentajana Mäntyharjun Reissupolussa koko sen toiminnan ajan. Jorma toimi Reissupolun puheenjohtajana vuosina 2001 - 2008.

Polkupyöriä löytyy tallista joka lähtöön -  maantiepyörästä nojapyörään. Luova visionääri, jonka ansiosta suurelta osin Reissupolku on tänä päivänä' se mitä se on!

Hurahtanut muun mukavan ohella myös geokätköilyyn ja huuliharppukin pysyy näpeissä.

Sähköposti: jorta.makinen(at)gmail.com

Puhelin: 040-5462778

Postiosoite / Reissupolun laskutusosoite: Ruutinmäentie 9, 52700 Mäntyharju

Tuomo Rautio

Jäsen

Reissupolun geokätköilyvastaava, jonka ansiosta geokätköily on kohonnut merkittäväksi lajiksi yhdistyksen toiminnassa.

Sähköposti: tuomorautio(a)hotmail.com

Puhelin. 050-517 7386

Leena Tiikkainen

Jäsen

Avantouimareiden liittyessä Reissupolkuun vuoden 2015 alusta lähtien siirtyy Leena vastaamaan avantouintitoiminnasta Reissupolussa. Kokemusta lajista on jo vuodesta 1997 lähtien.

Sähköposti: leenam.tiikkainen(at)gmail.com

Puhelin: 041-435 2602

Juha Poraharju

Jäsen

Mäntyharjulainen yrittäjä, joka yhtenä osa-alueena panostaa myös luontomatkailuun ja sen kehittämiseen paikkakunnalla.

Sähköposti: juha.poraharju(at)avamor.fi

Puhelin: 050-567 8997

Kimmo Miettunen

Varajäsen

Kimmo on aktiivinen retkeilijä ja hänet tapaa usein laavuilla makkaraa paistelemasta.

Sähköposti: kimmo.miettinen(a)pp1.inet.fi

Puhelin: 050-584 2842

Ulla Sohlman

Varajäsen

Luonnossa liikkuja ja vanhustyön tuntija.  Matka taittuu niin jalan kuin polkupyörälläkin ja avantokin on tuttu.

Sähköposti: sohlman.ulla(at)gmail.com

Puhelin: 040-745 9910

Postia hallituksen jäsenille

Tämä viesti lähetetään automatisesti kaikkille Reissupolun hallituksen jäsenille sähköpostilla, kun painat "Lähetä"-näppäintä.

Mäntyharjun Reissupolku ry

Y-tunnus: 1938197-4

Pankkiyhteys:

Tilinumero: FI78 5271 2140 042612

Suomen Latu

Ulkoilun, retkeilyn ja tervysliikunnan keskusjärjestö.

Mäntyharjun Reissupolku ry on Suomen Ladun paikallisyhdistys.

JäsenAnkkuri

Liikuttaja

TIETOA JÄSENYHDISTYKSILLE!

Latu & Polku
Klikkaa kuvasta - Saat lisätietoa jäsenlehdestä!