Suomen Latu

Mäntyharjun Reissupolku ry on Suomen Latu ry:n jäsenjärjestö joka on perustettu vuonna 1998.

Yhdistyksen perustehtävänä on edistää liikunnallista elämäntapaa. Jäsenmäärämme on noin 300. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä mäntyharjulaisten yhdistysten, Mäntyharjun kunnan liikuntatoimen, kulttuuritoimen, Mäntyharjun seurakunnan sekä yhteityöyritystemme kanssa.

Yhdistyksen kotipaikka on Mäntyharju ja Suomen Ladun Latualue on Savo-Karjalan Latualue. Yhdityksen toiminta-alueena ovat Mäntyharjun ja Pertunmaan kunnat.

Suomen Ladun toiminnasta löydät lisätietoa kotisivuilta, joihin linkkinä toimii kuva vasemmalla.

LUONTO - LIIKUNTA - LUOVUUS

Tekee ajassa uutta ja kunnioittaa  historiaa

Reissupolku haluaa etsiä myös uusia kehityspolkuja. Tavoitteena ylläpitää, kehittyä ja kehittää omaa ja yhteisön tulevaisuutta yhdessä jäsenien ja muiden kumppaneiden kanssa.
Kehitys lähtee yksilöstä, joista muodostuu koko yhteisön kehitys. Ideat ovat tärkeitä, mutta toiminta määrittelee kehityksen. Jokaisessa ihmisessä on luonnon, liikunnan ja luovuuden kaipuuta.

Jokaisen tulee itse kehittää positiivisia hätkähdyksiä ( Pekka Himanen )

Meidän (ainakin suurimman osan) ihmismieli on sellainen, että se voimaantuu merkityksellisyyden arvostuksesta, rakentavasta palautteesta ja tunnustuksista.

Vain jaettu ilo ja tieto voi jalostua....

Yhdistystoiminnasta löydät tietoa oheisesta linkistä.

YHDISTYSTIETO

Pohjola

Suomen Ladun jäsenjärjestöjen tapahtumissa voimassa olevat vakuutukset ovat Pohjolassa.