Pyöräretki Alhon kotimuseolle ja Naulasalmen linnoituksille

  • la 29.6.2024 klo 1015
  • Alhon kotimuseo

Pyöräretki tutustumaan Alhon kotimuseoon ja lähellä sijaitseville Naulasalmen kenttälinnoituksille.

Tutustutaan kotimuseoon sekä Naulasalmen alueen kenttälinnoituksiin ja rajahistoriaan sekä nautitaan kahvit Alhon kotimuseolla linnoituskierroksen jälkeen.

Polkupyörällä matkaa tulee yhteensä noin 30 kilometriä. 

Lähtö Mäntyharjun torilta kello 10.00 ja paluu samaan paikkaan noin kello 15.00. Voit myös saapua omaa reittiä omaan tahtiin Alhon kotimuseolle, jossa ohjelma alkaa kello 11.00.

Saapuminen muilla kulkuvälineillä kuin polkupyörällä on mahdollista oman harkinnan mukaan (kävellen, hölkäten, autolla, mopolla, moottoripyörällä tai vaikka potkulaudalla).

Tutustuminen kotimuseoon kestää noin tunnin ja linnoituksiin noin tunnin, jonka jälkeen kahvitteluun ja keskusteluun on varattu kotimuseolla noin tunti.

Oppaana kotimuseolla ja linnoituksilla toimii Päivi Tuokko.

Retken hinta on 15 euroa, joka maksetaan Alhon kotimuseolla. Maksu sisältää opastuksen kotimuseolla ja linnoituksilla sekä kahvitarjoilun. Maksutapoina käteinen tai MobilePay.

Lisätietoja saat Markku Sohlmanilta, joka toimii pyöräretken vetäjänä. Puhelin 0400-854 844.

Ilmoittaudu mukaan retkelle oheisella lomakkeella. 

Ilmoittautuminen pyöräretkelle Alhon kotimuseoon ja Naulasalmen linnoituksille 29.6.2024. Paikalle voi saapua myös ilman ilmoittautumista, mutta kahvitarjoilun takia on hyvä tietää kuinka paljon porukkaa on tulossa.

Täytä alla olevat kentät ja paina LÄHETÄ LOMAKE!

Vain yksi ilmoittautuminen per lomake, joten jokaisesta ilmoittautujasta pitää tehdä oma lomake.  

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.