Frisbee-golf ja Soutu mukaan toimintaan 2013

10.11.2012

Timo kuoksa, Tapio Sinkko ja kirkkovene kirkonkylän rannassa heinäkuussa 2012.
Timo kuoksa, Tapio Sinkko ja kirkkovene kirkonkylän rannassa heinäkuussa 2012.

Mäntyharjun Reissupolku on ottanut toimintaansa mukaan vuodelle 2013 uusina lajeina Frisbee-golfin ja Soudun.

Fribee-golfissa tullaan järjestämään kilpailuja ja suunnitteilla on myös osan kesää kestävä cup Rantapuiston pari vuotta vanhalla frisbee-golf-radalla.

Suotu tulee saamaan Reissupolussa uusia tuulia kun Tommolansalmella Eevan soutuja jo usean vuoden pyörittänyt Eeva Leskinen on mukana myös Reissupolun hallituksessa. Eevan souduissa tullaan tulevana vuonna näkemään myös Reissupolun oma kirkkovenekunta.

Vanhustyön kehittäminen entisestään on tärkeä osa Reissupolun toimintaa tulevaisuudessa. Ikääntyvä väestö tarvitsee ulkoiliuttajia ja opastajia liikunnan saralla. Reissupolu on mukana Ikä-instituutin Vie vanhus ulos-kampanjassa ja kansalaisopiston Ulkoiluystäväksi ikäihmiselle-ohjelmassa.

Metsämörritoiminta, Vaelluskoulu ja Pyöräilykoulu ovat myös tulevan vuoden teemoja, joiden osalta ohjelmat vahvistuvat talven kynnyksellä.

Toiminnan pyörittäjiä Reissupolku tarvitsee liikunnalisen elämäntavan edistävään porukkaansa lisää, joten tuntiessasi jonkin osa-alueen tavalla tai toisella omaksesi ole yhteydessä hallituksen jäseniin niin saat lisätietoa.