Liittokokous Tampereella

21.10.2012

Anja Korhonen - edessä vasemmalla.
Anja Korhonen - edessä vasemmalla.

Suomen Ladun syyspäivät ja liittokokous pidettiin Tampereella 20-21.10.2012. Mäntyharjun Reissupolusta kokoukseen osallistui Markku Sohlman.

Savo-Karjalan latualueen edustajaksi liittohallitukseen valittiin Anja Korhonen Juankosken Kuntoilijoista. Anun räiskyvä persoona ja kannustava asenne luonnossa liikkumiseen ja toimintaan Suomen Ladussa on hieno esimerkki jokaiselle toimijalle ja liikkujalle. Onnittelut ja tsemppiä!

Savo-Karjala oli hyvin esillä liittokokouksessa kun latualueen yhdistyksistä kahdeksan (28%) osallistui kokoukseen, valtakunnan keskiarvon jäädessä reilusti alle 20 %:iin.

Reissupolun aloitteesta Suomen Ladun ja Reissupolun yhteinen pilot-hanke "Jäsenhankinta / jäsenrekisterit kuntoon" esiteltiin liittokokouksessa. Tavoitteena on saada merkittävä askel tulevaisuuden jäsenhankintakampanjointiin ja jäsenrekisterien pitämiseen sääntöjen edellyttämällä tasolla.

Reissupolun syyskokouksessa 5.11. Markku tekee tarkemmin tiliä liittokokouksen asioista.

"Oma tuntemukseni kokouksen jälkeen on, että kokousväki on ainakin tietoinen, että Savoon muuttanut hämäläinenkin saa suunsa tarvittaessa auki ja uskaltaa ottaa esille asioita kriittiseenkin tarkasteluun. Kokouksiin ei lähdetä miellyttämään, vaan esittämään asiat niin kuin ne on - tai ainakin miten niiden nähdään olevan", totesi Markku laskeuduttuaan ystävällisten Mikkelin latulaisten kyydityksestä takaisin reissupitäjään.

(MS)