Reissupolun syyskokouksessa henkilövalintoja ja jouluruokaa

28.11.2018

Puheenjohtajan sauva siirtyi Markku Sohlmanilta Jorma Mäkiselle.
Puheenjohtajan sauva siirtyi Markku Sohlmanilta Jorma Mäkiselle.
Kokouksen jälkeen nautittiin jouluateria Villa Aurorassa.
Kokouksen jälkeen nautittiin jouluateria Villa Aurorassa.

 

Mäntyharjun Reissupolun syykokouksessa tulevalle kaksivuotiskaudelle puheenjohtajaksi valittiin Jorma Mäkinen ja hallituksen jäseniksi ajalle 2019-2020 valittiin Juha Poraharju, Leena Tiikkainen, Päivi Matilainen ja Kimmo Miettunen sekä hallituksen varajäseniksi vuodelle 2019 Markku Sohlman ja Ulla Sohlman. Hallituksen jäseninä jatkavat edellä mainittujen lisäksi Tuomo Rautio ja Reino Nousiainen.

Jäsenmaksut vuodelle 2019 vahvistettiin seuraavasti: Henkilöjäsen 25 €, Perhejäsenyys 32 €, Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys 15 €, Rinnakkaisjäsenyys 15 € ja Yhteisöhenkilöjäsaenyys 32 €. Littymismaksu poistettiin ja sitä ei enää uusilta jäseniltä peritä.

Syyskokouksessa hyväksyttiin lisäksi toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Kokouksessa hyväksyttiin myös yhdistyksen uudet säännöt. Säännöt vaativat vielä toisen kokouksen hyväksymisen tullakseen voimaan. Toinen kokous pidettäneen vielä tämän vuoden puolella, jonka jälkeen säännöt päivtetään yhdistyksen nettisivuille.

Kokosuväki nautti kokouksen jälkeen Villa Auroran jouluaterian ja keskusteli tulevan vuoden toiminnasta aterian lomassa. Syyskokoukseen osallistui yhteensä 22 Reissupolun jäsentä.