Lähde Eevan soutujen kirkkovene-tiimiin

1.5.2013

Soutujen lähtö 2012.
Soutujen lähtö 2012.

Eevan soutuihin tarvitaan aironkannattajia!

Mäntyharjun Reissupolku tulee ilmoittamaan joukkueen Eevan soutujen kirkkovenesoutuun, joka soudetaan Mäntyharjun Korpijärvellä (Tommolansalmi) 2.6.2013.

Tavoitteenamme ei ole kilpailla nopeudessa vaan ottaa rento ja kesäinen asenne tähän kesäiseen yhdessä liikkumisen tapaan. Perämies tullee säestämään matkaa huuliharpun sävelin. Mäntyharjun veneilyseura on luvannut, että kirkkovene Mävetär on käytössämme tapahtumassa.

Eevaa on pyydetty laittamaan kunnolla lohta keittoon kun saavumme soudun jälkeen kattiloiden äärelle ja saunassakin toivomme lämmintä riittävän, jotta jälkilöylyissä saamme saunottua soudun rasitteet hartioiltamme.

Reissupolku ilmoittaa mukaan sekajoukkueen, ja hoitaa ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu mukaan iloiseen tiimiimme sähköpostilla mahdollisimman pian, viimeistään 10.5.2013, koska toukokuulle on tarkoitus järjestää pari ”koesoutua”, jotta saamme harpun sävelet sovitettua airojen melko verkkaiseen tahtilajiin.

Tämä ei vaadi kokemusta kirkkovenesoudusta. Opetus annetaan harjoituskerroilla toukokuussa, joten ilmoittaudu heti!  Osallistumismaksu on 15 € / hlö.

markku  s. (0400-854 844)

jorma m. (040-546 2778)

reissupolku

soututiimin kokoonkutsujiksi vapaaehtoisesti suostuneet