Talviuinti

TUKES talviuintipaikan omavalvonta turvallisuusasakirja sekä THL.fi ajankohtaiset ohjeet koronaviruksesta

PDF-tiedostoTUKES talviuintipaikan omavalvonta turvallisuusasiakirja kausi 2020-2021.pdf (4.3 MB)
Kausi 2020 - 2021

SAUNA PERUTTU toistaiseksi, mutta pukutilat käytössä uimareille.
HUOMIOI   THL:n ajankohtaiset koronavirusohjeet !!

LIITY MUKAAN (nimi,osoite, puhelin, ja s-posti) / PALAUTE

Kausilasku tulee automaattisesti jos ei ole ole ilmoittanut lopettavansa. Uudet voi ilmoittaa puhelimella tai lomakkeella: nimi. s-posti, osoite ja puhelinnumero.          Sähköpostilla säästää kuluja.
Saunan lämmitys yms. viestintään Veljesniemen talviuimarit  WhatsApp - ryhmä.

TALVUINTIOPAS ( Suomen Latu )

Ajankohtaisia talviuintitiedotteita

KORONAVIRUSOHJE !!!!!

Talviuintitoiminta Veljesniemessä alkaa 1.10.2020.

HUOMIOI   THL:n ajankohtaiset koronavirusohjeet !!

Kävijät kirjaavat nimensä ja puhelinnumeronsa päiväkirjaan mahdollisen tartuntaketjun jäljitettävyyden helpottamiseksi.
Käsidesiä on tarjolla pukuhuoneen kirjauspisteessä.

Avantoon pulahtaminen saa ihmiskehossa aikaan iloisen terveellisiä reaktioita.

Jos haluaa lisää haastetta, Repovedellä vaijerilla Lapinsalmen ylitys

Talviuintipaikka on Pyhäveden rannalla Veljesniemessä Haukitie 19. Matkaa Mäntyharjun keskustasta on noin kaksi kilometriä.  Avantouintia pääsee harrastamaan oman aikataulun mukaan joka päivä aamusta iltaan. Jäsenet saavat ovikoodin. Sauna ja laituri on uusittu 2017.

Ajo-ohje:  Veljesniemi - Haukitie 19, Mäntyharju

Saunapäivä talviuimareilla on kauden ajan tiistaisin jolloin EI ULKOPUOLISIA VARAUKSIA. Muulloin ulkopuolisista varauksista ulkoseinässä ISO varauskolmio.

Normaaliaikana aikana talkooperiaatteella saunaa voit lämmittää tiistaisin klo 17 - 21. WhatsApp-ryhmä "Veljesniemen talviuimarit". Saunan lämmitys on talviuimareille maksuton. Käytössä laudesuojat jotka tulee huuhtoa käytön jälkeen. Miesten ja naisten pukeutumispuolet.Jokainen jättää tilat siistiksi seuraaville ja täydentää saunapuut sytykkeineen, kiitos. Viikkosiivuksesta vastaa kunta.
Reissupolku maksaa kunnalle pumppaus- ja lämpömaton sähköstä sekä saunan käytöstä. Avannon sulatuslaitteiden hankinnasta ja kunnossapitokustannuksista vastaa Reissupolku. V. 2019 pumppukorjauksiin mennyt 1000 €. Kunta toimittaa saunapuut ja antaa pukutilojen käytön korvauksitta terveyttä edistävään toimintaan.

Talviuintitikausi on   1.10. ---- 30.4.

Kausimaksu talviuimareille on 30 €. Mäntyharjun Reissupolun jäsenet, opiskelijat ja eläkeläiset saavat kausimaksusta 10 euron alennuksen. Alle 16 vuotta ilmaiseksi vanhempien seurassa.
Kertamaksu 5€ Tilinumero: FI78 5271 2140 042612.

Liittyessäsi avantouimareihin saat koodin oven vieressä olevaan avainsäilöön jossa olevalla avaimella pääset pukeutumistiloihin samoin WC:n ovi.

Talviuintipaikkaa hoitaa vuoden 2015 alusta lähtien Mäntyharjun Reissupolku. Talviuimareita on noin100.

Talviuinnista vastaavina toimivat: Leena Tiikkainen, Puhelin 041-4352602 ja Päivi Matilainen, Puhelin 040-528 3764.  Voit liittyä talviuimariksi ilmoittamalla yhteystiedot jorta.makinen@gmail.com  Nimi, osoite, s-posti ja puhelinnumero.

Raimo Klen > Uintipaikan tekninen huolto (pumput, matot, valot), Puhelin: 0400-819 102.

Saunan lämmitys tiistaisin saunapäivinä talkoolistan mukaan. Uimapaikan vesinäytteet valvotaan terveystarastajan ohjeen mukaan. Kiinteistö on kunnan vesijohtoverkossa.

SAUNA- JA TUPATILOJA ON VUOKRATTAVISSA  MYÖS YKSITYISKÄYTTÖÖN KUNNALTA puh: +358 (0)44 7707 346. Vuokraaja laittaa rakennuksen ulkoseinään VARAUSKOLMION ja palauttaa sen pukuhuneeseen.

Palaute