Aluekokous Varkaudessa

6.10.2012

Aluekokousväkeä Varkauden Kuntorannassa.
Aluekokousväkeä Varkauden Kuntorannassa.

Suomen Ladun Savo-Karjalan latualueen aluekokous pidettiin lauantaina Varkauden Ladun isännöimänä Varkauden Kuntorannassa. Reissupolkua kokouksessa edusti Markku Sohlman.

Vuoden 2013 toimintasuunnitelma saatiin puitua lävitse. Mäntyharjun Reissupolku järjestää Suomen Ladun kanssa latualueen geokätköilyopaskoulutuksen kevätkaudella 2013 ja lisäksi sauvakävelykoulutusta ja Suomen Ladun sauvakävelykiertue ovat mukana Mäntyharjulla toteutettavassa ohjelmassa. Kattava info aluekokouksen päätöksistä saadaan lokakuun aikana.

Mäntyharjun Reissupolku on ehdolla isäntäyhdistykseksi vuden 2014 latualuepäiville ja syyskokoukselle (ajankohta > lokakuu 2014).

Latualueen yhteyshenkilöksi vuodelle 2013 valittiin Markku Sohlman Mäntyharjun Reissupolusta.

Tehtävinä ovat mm. toimia Suomen Ladun edustajana Savo-Karjalan alueella, ulkoilun olosuhteiden kehittymisen seuranta, alueen yhdistysten toiminnan tukeminen ja neuvonta, alueen toiminta- ja koulutuskalenterin kokoaminen, päivittäminen ja seuranta. Lisäksi syksyn aluekokouksen ja kevään koulutustilaisuuden valmistelu yhdessä isäntäyhdistyksen kanssa.

Suomen Ladun Hanna Okkonen kävi lävitse kattojärjestön vuoden 2013 toimintasuunnitleman pääpiirteet.