Syyskokouksessa valitaan Reisspolulle uusi puheenjohtaja

9.10.2018
Mäntyharjun Reissupolun sääntömääräinen syyskokous pidetään 28.11.2018. Kokoukseen on siis aikaa vielä puolisentoista kuukautta ja paikkakin on vielä päättämättä, mutta hallituksen mielestä on hyvä uutisoida jotain tässä vaiheessa jäsenistölle. Kuusi vuotta puheenjohtajan sauvaa kantanut Markku Sohlman on ilmoittanut jätävänsä tehtävät jatkajalleen.

Yhdistyksen toiminta ja talous ovat hyvässä kunnossa, joskin aktiivisesti mukana olevaa väkeä tarvitaan lisää. Sama on asian laita monissa yhdistyksissä. Jäsenistölle on nyt tärkeää, että kaikki kynnelle kykenevät osallistuisivat syyskokoukseen, jossa on jaossa myös muutamia hallituspaikkoja erovuoroisten tilalle. 

Liikunnalisen elämäntavan edistäminen on yksi Reissupolun päätehtäviä, samoin kuin liikunnan ja sen olosuhteiden turvaaminen paikkakunnalla. Nämä ovat arvoja, joiden vaalimisen suurin osa suomalaissta voi allekirjoittaa.

Tule siis mukaan kolmesataa jäsenisen yhdistyksen toimitaan, josta puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet antavat mielellään lisätietoja.